Wij zoeken bijzondere mensen

Wat zoek jij?

Bouwen aan je toekomst? Dan ben je bij Goedkoop bouwmaterialen aan het juiste adres! Al 90 jaar nemen wij als familiebedrijf het werkgeverschap behoorlijk serieus. We doen er namelijk alles aan om onze medewerkers met plezier te laten werken. Daarnaast vinden wij streven naar groei, denken in oplossingen en open communiceren belangrijk. Elke dag weer, nu én in de toekomst.

Met vestigingen in Amsterdam-Duivendrecht, Almere, Alphen aan den Rijn, Delft en Sassenheim staan wij in de gehele randstad (en inmiddels ook daarbuiten) voor onze klanten klaar. Onze jarenlange ervaring, goede service en deskundigheid komen terug in al onze diensten. Het centraal stellen van de klant is namelijk onderdeel van onze missie.

Plezier hebben zit niet alleen in een leuke functie waarbij eigen initiatief zeer welkom is. Goedkoop bouwmaterialen biedt jou zoveel méér! Wat dacht je van een jaarlijks medewerkersweekend (op onze kosten), ons Next Generation Programma voor medewerkers tot 40 jaar, onbeperkt toegang tot onze Bouw.coach Academy voor e-learning, elk jaar een uitje naar keuze (denk aan Makreelvissen op de Noordzee, de Efteling of een kookworkshop), zélf je kerstgeschenk mogen kiezen en onze jaarlijkse eindejaarsborrel met diner.

Onze actuele vacatures vind je hier:

Goedkoop bouwmaterialen
Goedkoop bouwmaterialen
Goedkoop bouwmaterialen
Aan het laden
Aan het laden