Levering & kosten

Goedkoop bouwmaterialen beschikt over een eigen wagenpark en een team vaste chauffeurs waarmee wij de klantbestellingen vanuit ons logistiek centrum in Sassenheim bezorgen.

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestel je vóór 14.00 uur, dan streven wij ernaar om de volgende werkdag nog te leveren. Dit is afhankelijk van onze voorraad en het postcodegebied waar wij moeten leveren. Buiten ons directe bezorggebied, hanteren wij één werkdag extra:


Levering op de Waddeneilanden of op een specifiek tijdstip is in overleg mogelijk. Neem hiervoor contact op met onze Verkoop Binnendienst; 020-698 22 21. Klik HIER voor de postcodekaart van Nederland.

Kosten

Orders met een waarde vanaf € 450,00 (excl. BTW en emballage) leveren wij franco. Onder deze orderwaarde (excl. BTW en emballage) berekenen wij € 45,00 transportkosten.

Toeslag voor tijdlevering 

Onze leveringen plannen wij binnen een tijdsvenster van 3 uur de ochtend of de middag in. Sommige bouwprojecten vragen om een specifiek levertijdstip om de voortgang ervan te kunnen borgen. Dat begrijpen wij en daarom bieden wij de mogelijkheid om een tijdlevering in de ochtend aan te vragen. De bezorging van uw bestelling nemen wij dan specifiek op in onze transportplanning*.

Voor deze service hanteren wij een toeslag (ook bij een franco levering).
  • Tijdlevering om 07.00 uur** - € 50,00
  • Tijdlevering vóór 10.00 uur** - € 35,00

*Bij beschikbaarheid in onze transportplanning op de aangevraagde leverdag.
**Onvoorziene verkeersomstandigheden kunnen invloed op hebben op het uiteindelijke levermoment.

Levering op hoogte 

Voor lossen op hoogte met de kraan (tot 30 meter!) zetten wij onze vaste partners in. Deze specialisten in horizontaal en verticaal transport zorgen zij er vakkundig voor dat jouw bestelling op de plek van bestemming wordt gehesen.

De kosten voor deze dienst zijn € 180,00 vast starttarief, incl. eerste uur. Per kwartier dat het langer duurt dan één uur zijn er bijkomende kosten van € 45,00 per kwartier, of een deel daarvan, o.b.v. nacalculatie.

Voor deze dienst moet in de meeste gevallen een vergunning worden aangevraagd. Neem voor meer informatie contact op met onze Verkoop Binnendienst; 020-698 22 21.

Afhalen

Ook afhalen op één van onze locaties is mogelijk. Bij het plaatsen van jouw bestelling kan je dit eenvoudig aangeven en zelfs de beschikbare voorraad zien.

Aan het laden
Aan het laden