Levering & kosten

Goedkoop bouwmaterialen beschikt over een eigen wagenpark en een team vaste chauffeurs waarmee wij de klantbestellingen vanuit ons logistiek centrum in Sassenheim bezorgen. Voor leveren op hoogte met de kraan (tot 30 meter hoog) zetten wij vaste partners in en waardoor wij ook voor deze specialistische dienst goede kwaliteit en veiligheid kunnen garanderen.

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. De levertijd van je bestelde producten hangt uiteraard af van de beschikbaarheid. Wij streven ernaar om de volgende werkdag nog te leveren. Mocht dit niet lukken, omdat nog niet alle bestelde items op voorraad zijn, houden we je hiervan uiteraard op de hoogte.

Kosten

Orders met een waarde vanaf € 450,00 (excl. BTW en emballage) leveren wij franco. Onder deze orderwaarde (excl. BTW en emballage) berekenen wij € 45,00 transportkosten.

Afhalen

Ook afhalen op één van onze locaties is mogelijk. Bij het plaatsen van jouw bestelling kan je dit eenvoudig aangeven en zelfs de beschikbare voorraad zien.

Aan het laden
Aan het laden