Diensten

Met een aantal van onze diensten nemen wij jou eenvoudig werk uit handen en heb jij meer tijd om je te richten op waar het écht om draait; jouw project zo goed mogelijk opleveren. Dus laat het zaagwerk en transport maar aan ons over! Of kies je voor straalframebouw van Virtual Steel?

BETROUWBAAR TRANSPORT

Op elke vestiging is het mogelijk jouw order af te halen. Wij bezorgen jouw bestellingen uiteraard ook! Dat doen we vanuit ons logistiek centrum in Sassenheim met een eigen wagenpark en vaste chauffeurs. Zo bieden wij ook op dit bedrijfsonderdeel betrouwbaarheid, kundigheid en continuïteit.

Orders met een waarde vanaf € 450,00 (excl. BTW en emballage) leveren wij franco. Onder deze orderwaarde (excl. BTW en emballage) berekenen wij € 45,00 transportkosten.

LOSSEN OP HOOGTE

Voor lossen op hoogte met de kraan (tot 30 meter!) zetten wij onze vaste partners in. Deze specialisten in horizontaal en verticaal transport zorgen zij er vakkundig voor dat jouw bestelling op de plek van bestemming wordt gehesen.

De kosten voor deze dienst zijn:
Kraan tot 30 meter € 180,00 vast starttarief, incl. eerste uur

Per kwartier dat het langer duurt dan één uur zijn er bijkomende kosten
• Kraan tot 30 meter € 45,00 per kwartier, of een deel daarvan, o.b.v. nacalculatie

HET NIEUWE BOUWEN

Onze partner Virtual Steel bewijst dat bouwen slimmer en goedkoper kan. De techniek hierachter is staalframebouw. Dit is een droge bouwmethode, waardoor de bouw een continu proces is en niet gehinderd wordt door droogtijden. 

Dankzij slimme software kan ieder aspect van een gebouw op voorhand worden getekend. Staalframebouw leent zich uitstekend voor prefab. Niet alleen het frame is doordacht, ook het isolatiemateriaal en de afwerking kunnen volledig voorbereid worden voor de montage.

ZAGEN NAAR WENS

In het Logistiek Centrum in Sassenheim hebben wij de Machinale ondergebracht. Hier kunnen wij met onze CNC freesmachine en opdeelzaag maatwerk tot in het kleinste detail voor jou realiseren. Nagenoeg al het  verkrijgbare plaatmateriaal is bewerkbaar door één van deze machines.  De afdeling wordt bemand door een vakkundig en geschoold team. Van sales en werkvoorbereiding tot ontwerpen en machinebediening, onze specialisten zorgen samen met jou voor een geslaagd project!

Aan het laden
Aan het laden