Berkvens

Berkvens is specialist op het gebied van binnendeuren, binnendeurkozijnen en schuifdeursystemen. Een totaalaanbieder van mooie, functionele en duurzame binnen toegangsoplossingen voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw.


Cantillana

Cantillana is een Belgische producent van kant–en–klare mortels in silos, tegellijmen, verven, pleisters en gevelisolatiesystemen. Met 60 jaar ervaring in gevelisolatie en -afwerking is Cantillana een echte gevelspecialist en betrouwbare partner.  


Duofor B.V.

Duofor® levert zwaluwstaartplaten en is een gerenommeerde producent en leverancier van vloersystemen- en oplossingen voor renovatie en nieuwbouw. 


Fermacell

Fermacell staat bekend als hét merk voor topkwaliteit gipsvezelplaten. Sinds 2018 maakt Fermacell onderdeel uit van James Hardie en levert nu ook hoogwaardige vezelcement gevelbekledingsmaterialen.IsoBouw

IsoBouw is leverancier van circulaire isolatie voor de bouw. De innovatieve isolatiesystemen bieden afnemers meer kwaliteit, meer zekerheid, meer gemak en grotere kostenreducties.


Isover

ISOVER Nederland biedt thermische, akoestische en brandveilige isolatie-oplossingen voor de woning- en utiliteitsbouw die zorgen voor een comfortabele, energie-efficiënte en duurzame leefomgeving. 


Kingspan

Kingspan is een wereldleider op het gebied van isolatie- en bouwschiloplossingen voor hoogwaardige, duurzame gebouwen. Het bedrijf richt zich op een toekomst zonder schadelijke uitstoot waarin het welzijn van de mens en onze planeet centraal staat. 


MAKZ

MAKZ kalkzandsteen is natuurlijk; kalkzandsteen is 85% zand, 6% kalk, 9% recycled kalkzandsteenpuin en water, slimmer; kalkzandsteen is constructief, onbrandbaar, vochtregulerend, geluidwerend, flexibel en goedkoop en sneller; verwerking van kalkzandsteen is snel en eenvoudig.Mapei

Mapei is wereldleider in het produceren van lijmen, kitten en chemische producten voor de bouwsector. Al 80 jaar werken zij aan een onveranderlijke kwaliteit: voor de verwerkers, eindgebruikers en het milieu. 


Morgo Folietechniek B.V. 

Morgo Folietechniek biedt totaaloplossingen op het gebied van technische folies, bouwfolies tapes, waterkering, afdichting, isolatie, hijsvoorzieningen voor de bouw, timmerindustrie en prefab houtbouw (HSB). 


Rockpanel

Rockpanel panelen zijn geschikt voor esthetische afwerking van gevels, geveldelen en detailleringen rondom het dak. De gevelplaten zijn duurzaam, brandveilig en makkelijk te verwerken in woning- en utiliteitsbouw bij zowel nieuwbouw als renovatie.


ROCKWOOL

ROCKWOOL is wereldmarktleider in brandwerende steenwolisolatie en biedt oplossingen voor diverse toepassingen: spouw, geventileerde gevel, hellend dak, binnenwanden en vloeren. Siniat

Siniat is gespecialiseerd in vernieuwende gips- en vezelcementplaten. Siniat zorgt voor innovatieve oplossingen voor binnen & buiten en voorziet hun systemen van onderbouwde testrapporten.

Unilin Panels

Gepassioneerd door hout, gebrand op service, een sterke duurzaamheidsvisie, innovatieve houten panelen met een creatief productdesign produceren voor de bouw - en interieursector: dat is wat Unilin Panels doet.


Velux 

VELUX transformeert ruimtes met het productassortiment naar favoriete plekken en leefbare omgevingen. Meer daglicht en frisse lucht dankzij VELUX-dakramen, dakkapellen, lichtkoepels, raamdecoratie, rolluiken en buitenzonweringen.


Weekamp Deuren

Weekamp deuren ben je aan het juiste adres voor ✔ gróót assortiment binnen- en buitendeuren  ✔ uitgebreide maatwerk mogelijkheden  ✔ inmeet en montage service. West Fraser, voorheen Norbord

Uit verantwoord gewonnen en duurzaam beheerde bosbronnen produceert het West Fraser timmerhout, bewerkt hout (OSB, LVL, MDF, multiplex, spaanplaat) en andere producten, waaronder pulp, krantenpapier, houtsnippers en hernieuwbare energie.
Aan het laden
Aan het laden