TOTAALLEVERANCIER ÉN BOUWPARTNER

Al 90 jaar zijn wij als familiebedrijf dé toeleverancier van hout- en bouwmaterialen en specialist op het gebied van renovatie. Met vijf vestigingen bedienen wij de professional in de Randstad. Naast een breed assortiment bieden wij deskundig advies om van elk project een succes te maken. Kortom, een totaalleverancier waar je op kunt bouwen!

Wilt u als particulier bij ons bestellen? Dat kan! Wanneer u van plan bent om vaker bij ons te bestellen, maak dan een eenvoudig een webshopaccount aan. Zo blijven uw gegevens bewaard voor de volgende keer, wel zo handig. 

Isolatie

Isoleren is besparen op energiekosten. We bieden een breed assortiment aan isolatie voor dak, gevel, wand, plafond en vloer.

Hout

Al ruim 50 jaar zijn wij de gespecialiseerde houtleverancier met een groot houtassortiment voor de bouw.

Plaatmateriaal

Een groot assortiment aan plaatmaterialen, voor binnen en buiten en in verschillende typen, maten en kleuren.

Deuren en kozijnen

Wij beschikken over een breed standaard assortiment deuren en kozijnen. Uiteraard kunnen wij bij onze vaste leveranciers klantspecifieke bestellingen plaatsen.

Ruwbouw

Bij ons vindt je alle ruwbouw materialen die nodig zijn om een huis vanaf de fundering tot aan 'de nok' op te bouwen. 

Afbouw

Ook voor afbouwmaterialen ben je bij ons aan het juiste adres. Met ons ruime assortiment kunnen wij je alles leveren dat je nodig hebt.

IJzerwaren

Als totaalleverancier hebben wij uiteraard ook een uitgebreid assortiment ijzerwaren, zoals schroeven en hang- en sluitwerk en bevestigingsmaterialen.

Gereedschap

Goed gereedschap is essentieel voor het goed en veilig uitvoeren van een bouwproject. Een ruim assortiment gereedschappen hebben wij voor u standaard op voorraad.
Aan het laden
Aan het laden